Известие

Collapse
No announcement yet.

масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм със селения 20к за алфа.много съм доволен от маслото,а за цената 15лв/л

Comment

Аз пък съм с Мобил 1,пак 10В40,вече втора смяна правя с него и двигатела ми работи перфектно,като сумата за 4 литра от него+маслен+вйздушен филтър ми възлиза на 88.60лв.всичко с работа,демек не виждам много голяма необходимост от много пари за скъпо масло при положение че върши една и съща работа,освен ако нямаш излишни пари тогава защо не
      sigpicAlfa Romeo 146 1.4 T.S. 16v

Comment

Какво се оказа? Венци наплю Селениа без причина, по инерция?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от me4ogt Покажи съобщение
          Аз пък съм с Мобил 1,пак 10В40,вече втора смяна правя с него и двигатела ми работи перфектно,като сумата за 4 литра от него+маслен+вйздушен филтър ми възлиза на 88.60лв.всичко с работа,демек не виждам много голяма необходимост от много пари за скъпо масло при положение че върши една и съща работа,освен ако нямаш излишни пари тогава защо не

много грешна теза....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

всеки да си го обяснява както иска и както той си го разбира.това,че на некой не му се дават 100 лв. за масло не прави маслото лошо.според мен си заслужава цената,всепак не се сменя всеки ден

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Какво се оказа? Венци наплю Селениа без причина, по инерция?

Моляяя???

Кога съм я наплюл бреее?? Кога

Не мога да разбера с какви хора си пиша!

Пак ми прочети поста... Написах че тази цена от 24лв. за селения е мъродерство това е! И съм се въздържал от коментара си за маслото като масло!

Даже ЛС ти написах и ти обясних!

Защо се опитваш така да ме злепоставяш неразбирам!
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Кажете нещо повече за Селения HPX? Как ще се чувства мотора с него? Поради проблем с мотора, след ремонта съм принуден да карам с такова...Разяснете малко за него....Плюсове и минуси...То как се държи при 100 градуса и около тази стойност?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  много грешна теза....
                  Правилно,никога не се знае какво става вътре докато не го отвориш
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Кажете нещо повече за Селения HPX? Как ще се чувства мотора с него? Поради проблем с мотора, след ремонта съм принуден да карам с такова...Разяснете малко за него....Плюсове и минуси...То как се държи при 100 градуса и около тази стойност?
                    Акой ти каза че си принуден да караш с такова масло,я кажиТова масло по-принцип е за доста износени мотори,незнам защо на ремонтиран мотор сте сипали такова

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
                      аз съм със селения 20к за алфа.много съм доволен от маслото,а за цената 15лв/л
                      колега я кажи от къде го взимаш на такава цена и това обикновенното 20к или товa което пише for alfa romeo

Comment

В отговор на VFTI:"Само ще кажа един факт в полза на хората: Селения ГОЛД е по нисък клас от 20К. Спрете да гледате грешките в и-нет..."

Само да уточня, характеристиките са верни....потвърдено не само от нета....имам и кутиики......не разбирам защо трябва да се заблуждаваме....
                        http://www.flitalia.it/en/fl/compone...od/Itemid,254/
                        Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение
                          В отговор на VFTI:"Само ще кажа един факт в полза на хората: Селения ГОЛД е по нисък клас от 20К. Спрете да гледате грешките в и-нет..."

Само да уточня, характеристиките са верни....потвърдено не само от нета....имам и кутиики......не разбирам защо трябва да се заблуждаваме....
                          За кое да се заблуждаваме бе колега,тва е истината Голда е много по-гадно масло от 20К

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение

Аз не говоря празни приказки...Карай с турски голд пък си мисли че е по-добро от алфа ромео 20К....

Ей горе питай екстрийм тунинг и всички останали които карат с 20К фор алфа ромео.... По-добро е от голда...

Голда е по-ниския клас, а това че в БГ и за другите страни от третия свят предлагат голд СМ клас турско производство, не е мой проблем...В италия и евр. страни ГОЛДА е по-нисък клас масло....Опаковката продава обаче...

В Б-я има отскоро....
                            Само ще копирам диркетно от сайта.. : Selenia GOLD
                            [sold only in EXPORT markets]
                            И се замисли... НЯма да обяснявам повече, всеки сам да си решава, но аз съм твърдо че 20К фор алфа ромео е по-добро и това е на база опита и връзките ми в тази свера и индустрия...

Успех
                            by RUBIG service

Comment

Аз сравнявам само характеристики на маслата, и по тези световни, европейски и др. характеристики излиза, че голд е по-доброто масло...
                              Страна на произход е вече друг фактор..........
                              Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Да но така обърваш потребителите във форума
                                А нали гледаме да помагаме за да можем да си глезим колите и да караме с качествени масла и компоненти

Важното е че се разбрахме Жив и здрав
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X